Radiodifuzioni Nacional me automjete të reja terreni

Radiodifuzioni Nacional me automjete të reja terreni

This post is also available in: македонски (Macedonian) English (English)

Ј.П. Национална Радиодифузија- Скопје го обнови возниот парк со две нови теренски возила.

dav

sdr

N.P. Radiodifuzioni Nacionale rinovoi parkun e automjeteve në Manastir.