Екипата од секторот за енергетика

Екипата од секторот за енергетика

This post is also available in: македонски (Macedonian) English (English)

👷🏻👷🏻‍♀️Ekipi i sektorit për energjetikë po kryen kontrollimin 🔎e sistemit të ndriçimit 🚨të antenave 📡, gjendjen e matësve elektrik dhe gjeneratorëve të rrjetit të Ndërmarjes Publike “Radiodifuzioni Nacional”.