Екипата од секторот за енергетика

Екипата од секторот за енергетика

This post is also available in: македонски (Macedonian) English (English)

Ekipi i sektorit për energjetikë po kryen kontrollimin e sistemit të ndriçimit të antenave , gjendjen e matësve elektrik dhe gjeneratorëve të rrjetit të Ndërmarjes Publike “Radiodifuzion i Nacional”
.