Контакт

This post is also available in: sqAlbanian (Albanian) enEnglish (English)

Contact Us

Лице за контакт со граѓани кои што имаат некаков вид и степен на попреченост


бул Гоце Делчев бр.18

Телефон +389 (0) 2 3297 135

marija.nestorova@jpmrd.gov.mk