Екипата од секторот за енергетика

Екипата од секторот за енергетика

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian)

Екипата од секторот за енергетика вршат контрола  на системите за осветлување на  антенските столбови, состојба на електрични броила и агрегатите во мрежите на Јавното Претпријатие “Национална Радиодифузија”.
.