Drejtori i NP RDN mbajti mbledhje me Ministrin e Financave

Drejtori i NP RDN mbajti mbledhje me Ministrin e Financave

This post is also available in: mkмакедонски (Macedonian)

Ме 13.04.2021, Drejtori i NP RDN, Dr. Festim Halili, mbajti mbledhje me arkitektin buxhetar të shtetit, Ministrin e Financave, Dr. Fatmir Besimi.

Në mbledhjen e mbajtur u shtjelluan shumë tema, ndërsa në fokus ishte mundësia e digjitalizimit të shërbimeve të Radiodifuzionit Nacional dhe menaxhimit të internetit të shpejtë optik në vend.