This post is also available in: македонски (Macedonian)English (English)

Lajme

May 2022

Drejtori i Ndërmarjes Publike “Radiodifuzioni Nacional” Endrin Kadriu realizoi takim pune me Zv/Kryeministrin e Parë dhe ministër për Sistem Politik z.Artan Grubi.

Drejtori i Ndërmarjes Publike “Radiodifuzioni Nacional” Endrin Kadriu realizoi takim pune me Zv/Kryeministrin e Parë dhe ministër për Sistem Politik z.Artan Grubi. Në takim u bisedua për detyrimet ligjore të NP RDN për implementimin e Broadbend ne harmoni me Agjendën Europiane🇪🇺 për procesin e transformimit digjital. Në të njejtën kohë u diskutua edhe për radion digjitale DAB+ 📻dhe benefitet e saj që do ti sjell implementimi i së njejtës në Republikën e Maqedonisë së Veriut. #Broadband #DABplus

NP RDN mori pjesë në Konferencën Rregullatore Ndërkombëtare: SFIDAT DREJT SHOQËRISË GIGABAJT

NP Radiodifuzioni nacional me datë 17-18 Maj 2022 mori pjesë në Konferencën Rregullatore Ndërkombëtare: SFIDAT DREJT SHOQËRISË GIGABAJT të organizuar nga Agjencia për komunikime elektronike. Sesionet e kësaj konference: Sesioni 1: Sfidat rregullatore Sesioni 2: 5G Sesioni 3: Siguria kibernetike Sesioni 4: Broadbend NP RDN në këtë konferencë prezentoi në sesionin e 4-të të Broadbаnd me temë: Ndërtimi dhe zhvillimi i rrjeti optik kombëtar të transportit. Pjesë e prezantimit ishte shfrytëzimi i infrastrukturës ekzistuese të fibrave optike të ndërtuara me fonde publike si pjesë e planit [...]

March 2022

Digjitalizimi i tërësishëm i shërbimeve, në të mirë të qytetarëve

Drejtori i NP “Radiodifuzioni Nacional” Endrin Kadriu priti në takim Zëvendësdrejtorin e Drejtorisë për të Ardhurat Publike z. Abdulselam Selami. Në ketë takim u bisedua për disa tema të cilat kryesisht kanë të bëjnë me bashkëpunimin e ngushtë që kemi ne si Ndërmarje Publike me Drejtorinë e të Ardhurave Publike. Drejtori Kadriu dhe zëvendësdrejtori Selami gjithashtu shkëmbyen përvoja dhe ide të cilat kanë të bëjnë me digjitalizimin e institucioneve të cilat i përfaqësojnë, duke pasur parasysh faktin se prioritet i joni [...]

Drejtori Endrin Kadriu realizoi takim me Presidentin e Këshillit të Lartë të Radios dhe Televizionit turk

Drejtori Kadriu hapi një kapitull të ri të bashkëpunimit në aspekt ndërkombëtar ndërmjet dy institucioneve, NP Radiodifuzionit Nacional RSM-së dhe atij turk. Sot drejtori i Radiodifuzionit Nacional z.Endrin Kadriu realizoi takim me Presidentin e Këshillit të Lartë të Radios dhe Televizionit turk z.Ebubekir Shahin. Në takim u diskutua rreth avancimit të teknologjisë dhe projekteve që ndërlidhin punën e këtyre dy institucioneve. Mes tjerash, Presidenti z.Shahin ofroi trajnim për të punësuarit e NP RDN-së në Republikën e Turqisë në sferën e zhvillimit teknologjik-digjitalizimit. Këshilli i [...]

Drejtori i RDN-së kishte takim koordinativ me drejtorin e Agjencionit për Promovimin dhe Përkrahjen e Turizmit

Sot, drejtori i NP Radiodifuzionit Nacional, Endrin Kadriu, kishte takim koordinativ me drejtorin e Agjencionit për Promovimin dhe Përkrahjen e Turizmit, Ljupço Janevski. Temë diskutimi ishte implementimi i projektit të Wi-Fi-së shtetërore pa pagesë në vendet turistike dhe atraktive. Të dy u dakorduan që institucionet në nivel shtetërorë do të japin gjitha resurset që ky projekt të realizohet në kohë.

February 2022

AZGJ-ja dhe NP Radiodifuzioni Nacional u dakorduan për bashkëpunim

Drejtori i Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës (AZGJ), Ylber Sela, ishte nikoqir i ushtruesit të detyrës, drejtor i Ndërmarrjes Publike të Radiodifuzionit Nacional – Shkup, z. Endrin Kadriu. Në këtë takim u diskutua për disa aspekte të lidhura me zbatimin e Ligjit të Përdorimit të Gjuhëve në punën e ndërmarrjes publike, e cila bën veprimtari me interes publik në fushën e komunikacioneve elektronike. Drejtori Kadriu u falënderua për mundësinë e takimit dhe për ndihmën rreth sqarimit të disa çështjeve që rrjedhin [...]

Të reja
Dokumente
Galeria
Rreth nesh

Televizioni Digjital