Директорот на ЈП НРД имаше координативна средба со директорот на Агенцијата за Промоција и Поддршка на Туризмот

Директорот на ЈП НРД имаше координативна средба со директорот на Агенцијата за Промоција и Поддршка на Туризмот

Директорот на JП Националната Радиодифузија, Ендрин Кадриу, денеска имаше координативна средба со директорот на Агенцијата за Промоција и Поддршка на Туризмот, Љупчо Јаневски.

Тема на разговор беше имплементацијата на државниот проект за бесплатен Wi-Fi во туристички и атрактивни места.
Двајцата се согласија дека институциите на државно ниво ќе ги обезбедат сите ресурси за овој проект да се реализира навреме.