Директорот на ЈП НРД одржа работна средба со Арбep Адеми

Директорот на ЈП НРД одржа работна средба со Арбep Адеми

This post is also available in: Albanian (Albanian)

На 13.07.2021 година,  Директорот на ЈП Национална Радиодифузија, Д-р. Festim Halili, реализираше средба  со шефот на пратеничката група на ДУИ, Арбep Адеми.
Меѓу друго, тема на дискусија беша и можностите за законски измени за развој на дигитализацијата на услугите на Национална Радиодифузија.