Секторот за Развој и Инвестиции

Секторот за Развој и Инвестиции

This post is also available in: македонски (Macedonian)Albanian (Albanian)

Секторот за Развој и Инвестиции изврши мерење  на јачината на електричното поле на ТВ и ФМ сигнали на Македонската Радио Телевизија на РДО Попова Шапка.