Секторот за Развој и Инвестиции

Секторот за Развој и Инвестиции

This post is also available in: Albanian (Albanian)English (English)

Секторот за Развој и Инвестиции изврши мерење  на јачината на електричното поле на ТВ и ФМ сигнали на Македонската Радио Телевизија на РДО Попова Шапка.