Kontakt

This post is also available in: mkмакедонски (Macedonian) enEnglish (English)

Contact Us

Personi për kontak me qytetarë të cilët kanë ndonjë lloj dhe shkallë të kufizimit


Bul Goce Delçev nr. 18

Telefoni +389 (0) 2 3297 135

marija.nestorova@jpmrd.gov.mk