Екипата од секторот за енергетика.

Екипата од секторот за енергетика.

This post is also available in: Albanian (Albanian) English (English)

Екипата од секторот за енергетика интервенираше на системот за осветлување на антенскиот столб , во Радиодифузен Објект “ Овче Поле”